(04.11. – 10.11.2019r.)

 Poniedziałek 

śniadanie- Twarożek wytrawny z pitą

II śniadanie- Sok warzywny

obiad- Cukinia nadziewana warzywami z sosem pomidorowym 

podwieczorek- Ryżanka z suszonymi owocami

kolacja- Kotleciki z kapusty

Wtorek

Śniadanie- Gryczanka z musem malinowym i pieczonymi owocami 

II śniadanie- Zupa koperkowa

Obiad- Indyk curry z ryżem i surówką 

Podwieczorek- Batony muesli

Kolacja- Szarpana wieprzowina z pieczywem i warzywami 

Środa

śniadanie- Hummus buraczkowy z rzepą

II śniadanie- Koktajl marchwiowo-gruszkowy z imbirem

obiad- Schab ze śliwka z kapustą i puree

podwieczorek- Brownie

kolacja- Krem z białych warzyw

Czwartek 

Śniadanie- Omlet grecki

II śniadanie-Tiramisu 

Obiad- Spaghetti z pulpecikami w sosie pomidorowym 

Podwieczorek- Ciasto drożdżowe z jagodami 

Kolacja- Naleśniki z pieczarkami zapieczone z mozzarellą 

 Piątek

śniadanie- Sałatka tabbouleh

II śniadanie- Smoothie z jarmużem, ananasem i miętą 

obiad- Pierogi ruskie

podwieczorek- 3 Bit w wersji fit

kolacja- Strogonow 

Sobota

Śniadanie- Paprykarz z tuńczykiem 

II śniadanie- Sandwiche jabłkowe z masłem orzechowym i prażonymi płatkami migdałów

Obiad- Kurczak na porze z talarkami

Podwieczorek- Ciasto red velvet

Kolacja- Zapiekanka makaronowa

 Niedziela

Śniadanie- Bircher muesli

II śniadanie- Ślimaczki z zielonej tortilli z szynką, twarożkiem i świeżymi warzywami 

Obiad- Roladka z ogórkiem kiszonym i ziołową kaszą

Podwieczorek- Babeczki z masą makową i wiśniami 

Kolacja- Rosół

smacznego

życzy Zespół


*Happy Diet Sp.J J. Juszczyk, J.Juszczyk zastrzega sobie możliwość do zmiany menu bez podania przyczyny.

*Szczegółowy skład posiłków i lista alergenów dostępna pod adresem mailowym kontakt@happy-diet.pl